Beoordelingen van China Garden Buitenpost Buitenpost

Recente recensies van China Garden Buitenpost Buitenpost

5 sterren na 176 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Sushi is erg lekker! Nog geen ervaring met andere gerechten...

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten !

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, voldoende, en goede service een aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten👍

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben overheerlijk gegeten er was meer dan genoeg eten, de bestelling en het ophalen gingen helemaal perfect! Bedankt we gaan het zeker nog een keer doen!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was altijd goed, maar deze keer niet lekker en niet geheel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service in deze corona tijd en heerlijk eten, een 10!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond het allemaal niet echt heel lekker. Niet voor herhaling vatbaar. Moet wel zeggen de keren dat ik in het restaurant heb gegeten het altijd goed was.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel weer! Aanrader

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaker besteld bij China Garden, elke keer heerlijk. Het eten staat klaar vanaf de opgegeven afhaaltijd. Het eten is lekker en goed bereid.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke ontvangst. Heerlijke diverse rijsttafel.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De online bestelling en betaling van mijn sushi schotel ging zeer makkelijk , om 16.00 uur besteld en afgehaald om 18.00 uur , perfect ! De sushi was heerlijk !

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen, snel klaar en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is van prima kwaliteit en meer dan voldoende. Ter illustratie: een rijsttafel voor 2 personen is voldoende voor 4 mensen om van te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en snel klaar!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer dik in orde

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makelijk bestellen en betalen via website. Eten smaakte heerlijk.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en betaald via iDEAL, snel klaar en heerlijke sushi gegeten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, duidelijke website, en vooral hoge kwaliteit van het eten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer eens een chinese rijsttafel genomen i.p.v. een Indische rijsttafel, en wederom weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze online afhaalbestelling stond keurig op tijd klaar. Alles was nog goed op temperatuur en smaakte prima.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima maar ik had een grote bak Nasi en een grote bak Bami besteld maar kreeg 1 grote bak Bami en een kleine bak Nasi (hier had ik wel 2 Euro voor betaald)....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer superheld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, stond klaar op de af gesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

stond al netjes klaar, vriendelijk personeel. eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk en zoals als vaak te veel besteld...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service app werkt perfect. En natuurlijk niet onbelangrijk goed eten

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

. Miniloempia's vielen tegen. Er zat geen vulling in het bladerdeeg. Rest was uitstekend.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond keurig klaar. Wel controleren of de bestelling compleet meegegeven wordt.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.!! Alleen jammer als je online besteld je extra moet betalen voor de betaling via Ideal. Kan je beter de bami iets duurder maken.!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten! Groot fan van de Babi Pangang, heerlijk mals en weinig vet aan het vlees. Garnalen zijn perfect gebakken en de sauzen bij de diverse gerechten zijn goed in balans en niet overheersend.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekend

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd maar de bestelling was niet compleet. We hadden 2 x 3 stokjes sate besteld maar deze zat er niet bij. Een mail hierover werd niet beantwoord. Jammer.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.. zoals we van China garden gewent zijn.😀😀😀

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en van zeer goede kwaliteit. Ook de sushi was voortreffelijk.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker vond het hele gezin

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer genoeg meer dan een halfuur later klaar dan besteld

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten, de beste in de regio. Vandaag alleen jammer dat de gebakken bananen duidelijk van grote varieerden en licht waren van kleur. Maar Naar mijn mening verdienen nog steeds jullie de 5 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Net zo als altijd. Precies op tijd klaar, bedankt en tot de volgende keer!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijden, goede porties. Elke keer weer. Zeker een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, perfecte timing, grote hoeveelheid.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, en lekker vers.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker en keurig op tijd klaar

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site gaat gemakkelijk. De aflevering ging professioneel. Aflevering duurde wel iets langer maar dat is begrijpelijk gezien de drukte. Eten was heerlijk.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kerstfilm kijken met overheerlijke Sushi! Het was weer heerlijk, dank jullie wel

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was allemaal goed voor elkaar, heeft gesmaakt

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt een top zaak, met vriendelijk personeel

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed voor mekaaar 👍 ondanks de drukte van 1ste kerstdag🌲

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was superlekker !

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, topkwaliteit!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice, topkwaliteit

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, alleen is het wat verwarrend als je op woensdag een bestelling plaatst voor bv. Zaterdag erna, dat je dat in opmerking moet zetten en dat je vervolgens een mail krijgt, dat je bestelling over een kwartier klaar is. Dan schrik je heel erg... Handiger zou zijn dat je een datum kunt invullen, wanneer je de bestelling wilt hebben. Verder heel vriendelijk en goed geholpen.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestelden Peking eend met groente en mihoen. van beide 1 portie. Het was ruim genoeg voor ons allebei en het smaakte heerlijk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom geweldig! altijd met verjaardagen eten wij bij China Garden, inmiddels 9 jaar. Helaas nu afhalen maar het is een blijft een feestje om van hun eten te genieten! Dank jullie wel

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd heel lekker.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Menu voor 2 personen konden gemakkelijk met 4 personen genoeg van eten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker,vooral het babipangang vlees

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een beetje saai, maar we vonden het weer helemaal naar wens. Misschien een beetje te veel, maar dat is persoonlijk.. Tot een volgende keer!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten . Mooi binnen de afhaal tijd . Netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen alleen behou de kwaliteit de rest is top eten zonder kwantiteit Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een geslaagde verjaardag met goed eten. Hopelijk volgend jaar weer in het restaurant in plaats van thuis. Maar het blijft toch altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zo als gewoonlijk weer heerlijk ,zo doorgaan 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en veel waar voor je geld. Ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg. Alleen een beetje jammer dat je €0.25 moet betalen voor betaling via IDEAL, heb ik nog nooit meegemaakt! Aan te raden!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld via hun app, meteen thuis kunnen betalen, hoefde het alleen op die tijdstip op te halen. Ik werd zeer vriendelijke geholpen, en stond binnen 5 min weer buiten. En het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten Smakelijk toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd dik voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en ook warm, ondanks de grote drukte zaterdag.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat er een kink in de kabel (of in dit geval de keuken) zat, was het eten heerlijk! Hoop dat jullie weer wat zijn bijgekomen van de drukke avond. Toppers 💜

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We konden de bestelling rond 18:10 afhalen maar het was pas 18:55 klaar. Dat is wel lang wachten! Natuurlijk is het druk op 5 december maar het systeem werkt dus niet efficiënt. Er stonden veel mensen soms wel drie kwartier in de kou buiten te wachten op hun bestelling!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat ik het s’morgens al online om 08:22 had besteld, was het zeker een half uurtje wachten waard. Alles was goed warm en goed op smaak. Een glaasje gluhwein om de kou (+2gr) buiten te doorstaan, was misschien niet raar geweest.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen was de wachttijd wel heel erg lang. Hadden online besteld, zou om 20 over 6 klaar staan maar het werd 5 voor 7😩 Daar sta je dan te wachten in de kou. Ook de manier waarop de klant werd geïnformeerd dat het eten klaar stond, dit was erg knullig. Een heel klein briefje met daarop de naam van de klant werd voor het raam gehouden.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed warm! Snel klaar. Heerlijk weer!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd, prima verzorgd, erg lekker, een aanrader!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, kroepoek alleen niet meegeleverd !

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De babi pangang had meer saus als gewent. Dat is erg fijn. Sushi als altijd perfect. Genoeg soja en wasabi toegevoegd. Met de Soja saus in het flesje is het veel gemakkelijker te openen en te verdelen, als het bakje dat er eerder bij zat. Altijd weer blij dat de saus naast de Koe Loe Kai geserveerd wordt, blijven de balletjes lekker knapperig.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen niet in Buitenpost. Mijn moeder woont in Twijzel. We eten regelmatig bij China Garden als we bij mijn moeder zijn. Is altijd goed. Door de Corona hebben we voor het eerst afgehaald. Via de site besteld en betaald. Op de aangegeven tijd was ik bij het restaurant. Het eten stond al klaar. We hadden de Indonesische rijsttafel voor twee personen besteld. Alles zat er bij. We hebben met z'n drieën heerlijk gegeten, en nog over. Er was niets bij wat niet lekker was. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten . Bestelling was mooi optijd klaar volgens afspraak. Online bestellen ging geel goed. Tot de volgende keer.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! We hebben heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, echte aanrader

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd top eten

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima via de site bestellen. Ook fijn om de tijd om op te halen zelf te kunnen bepalen. Verder waren de gerechten zoals gewoonlijk heerlijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, verrassende smaken

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en opgehaald. Af en toe kwamen we in het restaurant maar door corona kan dit niet. Daarom bewust online bestellen zodat het restaurant een beetje geld blijft verdienen. Eten is altijd goed en lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Stond op tijd klaar, netjes verpakt en goed rekening gehouden met corona (schermen, afstand en handgel). Het eten was heerlijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. !! Makkelijk online te bestellen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld! Stond op tijd klaar. Duidelijke manier van bestellen op de site!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld bij China Garden en het is prima bevallen. De afhaaltijd was goed. Het bestelde eten was heel lekker. Al met al een goede ervaring met dit restaurant.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en erg lekker eten! We hebben genoten, ook van de sushi.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en ook de kwaliteit was weer zoals altijd! Prima! De bestelling stond natuurlijk klaar op het afgesproken tijdstip! Geweldig!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar Het eten was voortreffelijk (zoals we van jullie gewend zijn) Tot een volgende keer.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona proof afhalen van heerlijk eten en op de bestelde tijd klaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en perfect getimed

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en netjes op tijd klaar 👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Nog goed warm bij thuiskomst is toch 15 minuten rijden. Eten was mooi op afgesproken tijdsvlak klaar . Zeker voor herhaling vatbaar. Online mooi en overzichtelijk de bestelling kunnen doen. Toppie hoor...

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Goede sushi en bijgerechten. Zalm/Sliptong was wel erg afgekoeld bij thuiskomst. Misschien verpakken met folie?

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon perfect

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker 👌🏻

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals altijd van zeer goede kwaliteit.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker !

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer uit de kunst / heerlijk en snel klaar, keurig op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op afgesproken tijd klaar en was heerlijk!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Juiste levering en prima kwaliteit!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk altijd! We kunnen altijd zo van jullie lekkere eten genieten. Helaas was wel dit keer de sushi erg droog.. wij kregen sommige stukken niet door. Ook vind ik de variatie van de box 32 stuks maar saai. Maar verder top service. Fijn dat het nu ook digitaal kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn is het altijd prima.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit en de hoeveelheid waren uitstekend. jammer dat je tussen de mensen door moest om de bestelling in ontvangst te nemen, maar het digitaal bestellen gaat prima,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service door online bestellen, op tijd klaar, lekker eten, ruime hoeveelheid. Prima. Wij bestellen vaker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heeeerlijk

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van China Garden is altijd erg vers en smaakvol. We hebben in onze buurt 2 Chinese restaurants maar we rijden een stukje om, om zeker te zijn van kwaliteit

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten was goed en lekker. We konden het eten optijd afhalen, helemaal prima en zeker aan te bevelen!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer uit de kunst en heerlijk verse sushi

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En meer dan genoeg! Kunnen er nog wel 2x van eten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te bestellen! Eten was op tijd klaar. Susi was smaakvol en goed bereid. Ajam pangang daarentegen erg vlak van smaak , weinig saus veel vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi to go besteld en afgehaald. Echt superkwaliteit! Ook voldoende sojasaus en wasabi, niet te zuinig. Er zat geen gember bij. Dat had ik er wel bij verwacht. Je kunt het overigens wel los bestellen. Maar voor de rest: hele goede sushi! Top. Ook een hele nette afhaallocatie met parkeerplekken voor de deur.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit sushi echt top!!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

wat super fijn dat je nu online kunt bestellen. Alle tijd om rustig te zoeken. Dit gaan we zeker vaker doen. Het was heerlijk

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Alles stond klaar. We hebben smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima. Niks op aan te merken. Wel staan er mensen te roken bij de ingang. Die kunnen beter richting de parkeerplaats gaan staan om de ingang vrij te houden, vrij van rook en vanwege corona.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoet aan verwachting

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was onze eerste bestelling online. Het was heel duidelijk en het liep soepel. Handig om ook direct te betalen. De volgende x doen we het weer zo. Het eten was zoals altijd heerlijk!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De nasi en bami waren goed De bijgerechten. Tja sieuw en foe yong hai waren minder Grote brokken Massa productie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima producten, goede bereiding en smaak. Goede porties en snelle service.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima voor elkaar. Bezorgen zou helemaal geweldig zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfde als de vorige keer

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, de lekkerste chinees uit de omgeving. Dikke aanrader!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en vlotte bestelling. Erg duidelijk wat je kan bestellen.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website. Bestelling was netjes op tijd klaar. Sushi was heerlijk, genoten op de camping!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi makelijk zo deur in eten halen en weg wezen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten 👍

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was top! Enige minpuntje was in plaats van kleine bak nasi kregen we grote bak bami.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen nu al ruim 8 jaar bij jullie en iedere keer maken jullie het mooier, gezelliger, meer keuze of net even anders. Jullie hebben een mooie duidelijke site en het bestellen gaat heel makkelijk. Wij hadden dit keer gekozen voor Sushi het zag er heerlijk uit, vers gemaakt dat kon je zien en proeven. Geweldig restaurant, fijne eigenaren en personeel altijd gezellig om er te zijn! Hoop nog jaren van jullie restaurant/wok te mogen genieten en natuurlijk de heerlijke Sushi!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pangsit Goreng aardig vet, mini loempia weinig vulling. Foe yong hai lekker. Bestellen via site werkt perfect.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooral de babi pangpang was deze keer heel goed. Jammer dat je voor een online bestelling een toeslag betaald van 0.25 Dit is toch een ontlasting van de tijdsintensive telefoon service?

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakt en alles aanwezig en volgens afgesproken tijd!!! Wij zijn altijd erg tevreden en komen graag!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten alleen jammer dat er niets met een vraag/opmerking wordt gedaan door de keuken als Je dat op het onlineformulier invult. Werd wel netjes gezegd bij het afhalen maar het werd/was niet opgelost

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben wel eens betere sushi uit de supermarkt gehad

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Een aanrader

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten staat altijd keurig op tijd klaar. Kwaliteit is top, beter is er in de wijde omtrek niet te vinden! Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.