Beoordelingen van China Garden Buitenpost Buitenpost

Recente recensies van China Garden Buitenpost Buitenpost

5 sterren na 79 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen niet in Buitenpost. Mijn moeder woont in Twijzel. We eten regelmatig bij China Garden als we bij mijn moeder zijn. Is altijd goed. Door de Corona hebben we voor het eerst afgehaald. Via de site besteld en betaald. Op de aangegeven tijd was ik bij het restaurant. Het eten stond al klaar. We hadden de Indonesische rijsttafel voor twee personen besteld. Alles zat er bij. We hebben met z'n drieën heerlijk gegeten, en nog over. Er was niets bij wat niet lekker was. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten . Bestelling was mooi optijd klaar volgens afspraak. Online bestellen ging geel goed. Tot de volgende keer.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! We hebben heerlijk gegeten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, echte aanrader

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd top eten

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima via de site bestellen. Ook fijn om de tijd om op te halen zelf te kunnen bepalen. Verder waren de gerechten zoals gewoonlijk heerlijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, verrassende smaken

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en opgehaald. Af en toe kwamen we in het restaurant maar door corona kan dit niet. Daarom bewust online bestellen zodat het restaurant een beetje geld blijft verdienen. Eten is altijd goed en lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Stond op tijd klaar, netjes verpakt en goed rekening gehouden met corona (schermen, afstand en handgel). Het eten was heerlijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. !! Makkelijk online te bestellen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld! Stond op tijd klaar. Duidelijke manier van bestellen op de site!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld bij China Garden en het is prima bevallen. De afhaaltijd was goed. Het bestelde eten was heel lekker. Al met al een goede ervaring met dit restaurant.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en erg lekker eten! We hebben genoten, ook van de sushi.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service en ook de kwaliteit was weer zoals altijd! Prima! De bestelling stond natuurlijk klaar op het afgesproken tijdstip! Geweldig!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar Het eten was voortreffelijk (zoals we van jullie gewend zijn) Tot een volgende keer.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Corona proof afhalen van heerlijk eten en op de bestelde tijd klaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en perfect getimed

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en netjes op tijd klaar 👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Nog goed warm bij thuiskomst is toch 15 minuten rijden. Eten was mooi op afgesproken tijdsvlak klaar . Zeker voor herhaling vatbaar. Online mooi en overzichtelijk de bestelling kunnen doen. Toppie hoor...

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Goede sushi en bijgerechten. Zalm/Sliptong was wel erg afgekoeld bij thuiskomst. Misschien verpakken met folie?

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon perfect

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker 👌🏻

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals altijd van zeer goede kwaliteit.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker !

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer uit de kunst / heerlijk en snel klaar, keurig op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond op afgesproken tijd klaar en was heerlijk!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Juiste levering en prima kwaliteit!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk altijd! We kunnen altijd zo van jullie lekkere eten genieten. Helaas was wel dit keer de sushi erg droog.. wij kregen sommige stukken niet door. Ook vind ik de variatie van de box 32 stuks maar saai. Maar verder top service. Fijn dat het nu ook digitaal kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn is het altijd prima.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit en de hoeveelheid waren uitstekend. jammer dat je tussen de mensen door moest om de bestelling in ontvangst te nemen, maar het digitaal bestellen gaat prima,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service door online bestellen, op tijd klaar, lekker eten, ruime hoeveelheid. Prima. Wij bestellen vaker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heeeerlijk

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Eten was weer heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van China Garden is altijd erg vers en smaakvol. We hebben in onze buurt 2 Chinese restaurants maar we rijden een stukje om, om zeker te zijn van kwaliteit

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten was goed en lekker. We konden het eten optijd afhalen, helemaal prima en zeker aan te bevelen!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer uit de kunst en heerlijk verse sushi

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En meer dan genoeg! Kunnen er nog wel 2x van eten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te bestellen! Eten was op tijd klaar. Susi was smaakvol en goed bereid. Ajam pangang daarentegen erg vlak van smaak , weinig saus veel vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi to go besteld en afgehaald. Echt superkwaliteit! Ook voldoende sojasaus en wasabi, niet te zuinig. Er zat geen gember bij. Dat had ik er wel bij verwacht. Je kunt het overigens wel los bestellen. Maar voor de rest: hele goede sushi! Top. Ook een hele nette afhaallocatie met parkeerplekken voor de deur.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit sushi echt top!!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

wat super fijn dat je nu online kunt bestellen. Alle tijd om rustig te zoeken. Dit gaan we zeker vaker doen. Het was heerlijk

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Alles stond klaar. We hebben smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima. Niks op aan te merken. Wel staan er mensen te roken bij de ingang. Die kunnen beter richting de parkeerplaats gaan staan om de ingang vrij te houden, vrij van rook en vanwege corona.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoet aan verwachting

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was onze eerste bestelling online. Het was heel duidelijk en het liep soepel. Handig om ook direct te betalen. De volgende x doen we het weer zo. Het eten was zoals altijd heerlijk!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De nasi en bami waren goed De bijgerechten. Tja sieuw en foe yong hai waren minder Grote brokken Massa productie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima producten, goede bereiding en smaak. Goede porties en snelle service.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima voor elkaar. Bezorgen zou helemaal geweldig zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfde als de vorige keer

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, de lekkerste chinees uit de omgeving. Dikke aanrader!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en vlotte bestelling. Erg duidelijk wat je kan bestellen.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website. Bestelling was netjes op tijd klaar. Sushi was heerlijk, genoten op de camping!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi makelijk zo deur in eten halen en weg wezen

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten 👍

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was top! Enige minpuntje was in plaats van kleine bak nasi kregen we grote bak bami.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen nu al ruim 8 jaar bij jullie en iedere keer maken jullie het mooier, gezelliger, meer keuze of net even anders. Jullie hebben een mooie duidelijke site en het bestellen gaat heel makkelijk. Wij hadden dit keer gekozen voor Sushi het zag er heerlijk uit, vers gemaakt dat kon je zien en proeven. Geweldig restaurant, fijne eigenaren en personeel altijd gezellig om er te zijn! Hoop nog jaren van jullie restaurant/wok te mogen genieten en natuurlijk de heerlijke Sushi!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pangsit Goreng aardig vet, mini loempia weinig vulling. Foe yong hai lekker. Bestellen via site werkt perfect.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooral de babi pangpang was deze keer heel goed. Jammer dat je voor een online bestelling een toeslag betaald van 0.25 Dit is toch een ontlasting van de tijdsintensive telefoon service?

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakt en alles aanwezig en volgens afgesproken tijd!!! Wij zijn altijd erg tevreden en komen graag!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten alleen jammer dat er niets met een vraag/opmerking wordt gedaan door de keuken als Je dat op het onlineformulier invult. Werd wel netjes gezegd bij het afhalen maar het werd/was niet opgelost

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben wel eens betere sushi uit de supermarkt gehad

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Een aanrader

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten staat altijd keurig op tijd klaar. Kwaliteit is top, beter is er in de wijde omtrek niet te vinden! Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.